Unde dragoste nu e, nimic nu e… Gheorghe Gheorghiu, părăsit de iubită

gg.jpg„Unde dragoste nu e, nimic nu e” este un cântec care l-a făcut celebru, dar nu l-a învăţat să facă faţă şi unei despărţiri. Gheorghe Gheorghiu a crezut că şi-a găsit în sfârşit sufletul pereche, atunci când a întâlnit-o pe pictoriţa Mariana Calfa. Diferenţa de vârstă nu l-a împiedicat să se îndrăgostească şi să creadă că iubirea i-a bătut din nou la uşă, în cel de-al cincilea deceniu de viaţă.

Cu toate acestea, după doi ani de relaÅ£ie, totul s-a sfârÅŸit. „În timp, am realizat că nu ne potrivim, nu avem nimic în comun. Eu vreau să mă distrez, să mai ies din casă, să organizez expoziÅ£ii de pictură… El nu era de acord, spunându-mi că am făcut destule în viaÅ£a asta. SimÅ£eam că mă Å£ine în loc. Nu-i plăcea să iasă din casă, era excesiv de gelos”, a declarat Mariana pentru Click.

Deşi i-a spus iubitului ei de mai multe ori că este cazul să se despartă, cel alintat „Bivolul” nu a luat în serios acest lucru. „Credea că glumesc. Gigi se îmbată cu apă rece, agăţându-se de această relaţie. Între noi nu mai poate fi nimic. Eu vreau să-mi trăiesc viaţa. Având în vedere că a fost părăsit de foarte multe femei, sunt convinsă că va trece foarte repede şi peste asta”, a mai spus fosta iubită a cântăreţului.

Dacă va trece ÅŸi peste această suferinţă din dragoste, rămâne de văzut. Un lucru este cert: melodia lui i-a învăţat pe mulÅ£i să se vindece, atunci când au pierdut o iubire. Nu îi mai rămâne decât să o asculte ÅŸi el…

Comentarii

  1. UMFLATUL ALA DE BAUTURA SI PROSTIE MULTA, VINDE CARNITA FRAGEDA

Adauga un comentariu

*