Un bebeluş a murit într-un incendiu

Un copil în vârstă de un an şi două luni a murit carbonizat într-un incendiu care a avut loc în comuna vrânceană Vînători, transmite corespondentul AMOS News.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea au intervenit azi-noapte pentru a stinge un incendiu care izbucnise la locuinţa lui Gheorghe Neagu, din Vînători. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale ale ISU, însă flăcările au mistuit acoperişul casei din lemn cu învelitoare din tablă, mobila şi bunurile de uz-casnic din două camere. Din cauza vântului, incendiul s-a propagat şi la casa vecină. Aici au ars acoperişul şi mai multe bunuri.

„Din nefericire, într-una din camerele casei aparţinând lui Gheorghe Neagu a fost găsit carbonizat cadavrului unui copil de un an şi două luni. Pot să vă spun că în momentul izbucnirii incendiului copilul dormea“, a declarat sublocotenentul Cristina Enache, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

Din fericire, proprietarul casei a reuşit să îşi salveze cel de-al doilea copil, în vârstă de două luni. Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că imobilul nu era racordat la reţeaua electrică iar membrii familiei foloseau pentru iluminat o lumânare.

Adauga un comentariu

*