Un poliţist a accidentat un ieşean şi a fugit de la locul faptei

Un poliţist ieşean s-a ales cu dosar penal după ce a lovit o persoană cu maşina şi a fugit de la locul faptei, transmite corespondentul AMOS News.

Accidentul s-a produs marţi seară în jurul orelor 22.00 în cartierul Tătăraşi. Poliţistul circula cu autoturismul personal, a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin un barbat de 39 de ani din Iasi care se afla într-o staţie de tramvai. Imediat după incident, poliţistul a fugit. A fost oprit de colegii de la Poliţia Rutieră însă a refuzat să se supună alcooltestului.

„Aseară un agent de poliÅ£ie din cadrul PoliÅ£iei Municipiului IaÅŸi a fost implicat într-un accident grav de circulaÅ£ie. ÃŽn urma accidentului i s-a întocmit dosar pentru comiterea infracÅ£iunilor de vătămare corporală gravă, părăsirea locului faptei ÅŸi refuz de recoltare. ÃŽn paralel a fost declanÅŸată ÅŸi cercetarea prealabilă cu privire la unele abateri disciplinare săvărÅŸite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului JudeÅ£ean de PoliÅ£iei IaÅŸi, Virginia Pralea.

Adauga un comentariu

*