Sarah Harding şi-a dat iubitul afară din casă

s.jpgSă fie oare fetele de la Girls Aloud împotriva relaţiilor amoroase înconjurate de armonie? Nadine Coyle s-a certat, s-a împăcat şi s-a certat din nou cu starul din „Neveste disperate”, Jesse Metcalfe, iar Cheryl Cole a renunţat la verighetă din momentul în care a aflat că soţul său a călcat strâmb, dar nu exclude posibilitatea împăcării.

A venit acum rândul blondei Sarah Harding să facă faţă neînţelegerilor din cuplu. Vedeta în vârstă de 26 de ani nu a mai suportat certurile dintre ea şi iubitul Tom Crane, de meserie DJ. S-a văzut astfel nevoită să îşi alunge partenerul.

Totul a pornit de la nepotrivirile de orar. În timp ce Tom încânta auzul invitaţilor dintr-un club, Sarah se „distra” singură în casa lor, înconjurată de produse de curăţat. „Se certau puternic prin telefon. Sarah nu a putut ajunge în acea seară în club pentru că toată ziua a stat să cureţe noul lor apartament”, a dezvăluit o sursă. „După ce a închis telefonul, Tom a spus că tocmai a fost dat afară din casă şi are nevoie de un loc unde să înnopteze. A primit oferta de a dormi pe canapea, din partea unui coleg”, a continuat martorul.

Decizia cântăreţei de a-şi alunga partenerul nu a fost luată doar din cauză că a fost lăsată singură cu datoriile de curăţenie pe cap. Faptul că Tom a întârziat mai mult decât diva s-ar fi aşteptat a pus sare pe rană. „Am avut impresia că el a rămas în club peste program. Sarah pregătise noua lor casă şi evident îşi dorea să petreacă mai mult timp alături de el. Cearta a explodat din cauză că le era dor unul de celălat”, a povestit apropiatul DJ-ului.

Antena 3

Adauga un comentariu

*