Inainte de a traversa, asigura-te!

Pe strada Condorilor, din municipiul Bacau, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vatamarea corporala a unei persoane. Din primele cercetari efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit ca Mihaela M., de 33 ani, in timp ce conducea un autoturism pe strada Condorilor, a surprins şi accidentat pe Adita R., de 61 ani, din judeţul Vrancea, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis şi fara sa se asigure. Adita R. a fost transportata la Spitalul Judeţean Bacau, unde i s-a stabilit diagnosticul “fractura bazin, traumatism cranio-cerebral“. Atat conducatoarea auto cat şi victima au fost testate cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative. La Spitalul Judeţean Bacau s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarşirii infracţiunii de vatamare corporala din culpa. O minora de 6 ani a fost si ea victima unui eveniment rutier produs pe fondul traversarii neregulamentare. Evenimentul s-a produs pe strada Bucegi, din municipiul Bacau. Poliţiştii au stabilit ca Eugen D., de 27 ani, din Bacau, in timp ce conducea o autoutilitara, a surprins-o si accidentat-o pe minora A.G., de 6 ani, care s-a angajat in traversarea strazii in fuga şi prin loc nepermis.
In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a minorei, care a fost diagnosticata cu”traumatism cranian fara pierderea cunoştinţei, plaga escoriata frontala, contuzie genunchi stang, fara leziuni osoase posttraumatice”.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarşirii infracţiunii de vatamare corporala din culpa.(D.M.)

Adauga un comentariu

*