Rocsana Marcu: «Tatal Mayrei este fiul primarului din Giurgiu!»

Sătulă de bârfele că tatăl copilului ei ar fi un străin însurat, Rocsana Marcu a decis să dezvăluie identitatea celui care a părăsit-o. Acum, vedeta şi-a chemat fostul iubit la tribunal, pentru testul de paternitate.rocs1.jpg

Rocsana Marcu trece printr-un calvar, în viaţa personală. A reuşit timp de doi ani şi jumătate să ţină secret numele tatălui fiicei sale, dar iată că acum, forţată de împrejurări, s-a hotărât să facă lumină în acest caz.

Misteriosul bărbat, care a refuzat să recunoască fetiţa, este Ştefan Adrian, fiul primarului de la Giurgiu, Lucian Iliescu. Cei doi foşti iubiţi, a căror relaţie s-a terminat la începutul anului 2007, când Rocsana a aflat că este însărcinată, se „luptă” la Tribunal, vedeta cerându-i să facă testul de paternitate.

„Sinceră să fiu m-am săturat să aud că tatăl Mayrei este un bărbat însurat. Sunt sigură că sunt multe femei în situaţia mea şi sper ca procesul să se termine cât mai repede”, a declarat Rocsana, pentru Click!

integral SURSA

Comentarii

  1. este o vorba din batrini copilul minte pentru prima data in viata cind spune TATA .de mama este sigur ,mai cu seama cind relatiile nu au fost de cuplu. vorba aceeia „ti-aplacut sa maninci raci acum leagana si taci.
    teo

Adauga un comentariu

*