Luchi Georgescu si Gigi Netoiu, despartire pe motiv de infidelitate

netoiu1.jpgGigi Neţoiu (51 de ani), zis şi Comandantul, a fost un personaj important în fotbalul românesc, atât pe vremea cât patrona Universitatea Craiova, cât şi după ce a venit acţionar la Dinamo.

În plan personal, Neţoiu trăia la adăpostul unei legături cu Luchi Georgescu, o importantă femeie de afaceri. Cei doi au avut o relaţie de concubinaj încă din 1992, dar nu „s-au luat” niciodată cu acte.

Fiecare are câte un copil din mariajul anterior: Luchi o fată, Ada, iar Gigi un fiu, Pamfil Alexandru, ambii aflaţi la studii în Elveţia. Foarte ocupată cu afacerile, Luchi (53 de ani) e o persoană discretă, rar prezentă la evenimente mondene şi care acordă greu interviuri în presa economică.

Despre ea se spune că munceşte mult în timpul săptămânii, câteodată şi 15-16 ore pe zi, fiind considerată o „mână de fier” în afacerile pe care le derulează.

În schimb, Neţoiu e un tip mai libertin, preocupat în special de fotbal, de tabel şi de întâlnirile cu prietenii. Acesta este şi motivul pentru care Luchi a decis separarea de el, mai ales că la urechile ei au ajuns şi zvonuri conform cărora Comandantul călca adesea în patul altor femei.

Gurile rele spun despre Neţoiu că e un tip bazat în pantaloni, care l-ar face invidios până şi pe Florin Prunea, considerat liderul masculilor din fotbalul românesc.

Aceleaşi surse vorbesc şi despre adevărate „sex-trip-uri” la care Neţoiu participa alături de prieteni în diferite colţuri exotice ale lumii. Aceste vorbe, dar şi faptul că, aşa cum a dezvăluit Click!, omul de afaceri a început să aibă probleme cu priapismul din cauza pastilelor de Viagra, nu au fost pe plac consoartei sale.

Ea i-a cerut lui Neţoiu să părăsească domiciulul conjugal şi a hotărât separarea de acesta.

Cum cuplul avea afaceri împreună, pentru a evita orice circ mediatic, afacerista i-a propus o rentă lunară de 15.000 euro, acceptată de fostul acţionar de la Dinamo.

În afară de asta, Neţoiu mai încasează şi un bonus anual, dar nu mai are, practic, nicio implicare la nivel decizional în businessurile pe care le derula împreună cu Luchi Georgescu. El are însă nişte afaceri separate, dar care nu îi aduc nici pe departe profitul pe care îl avea împreună cu cu fosta sa concubină.

Cine e Gigi Neţoiu

Înainte de 1989, Gigi Neţoiu era ofiţer de Securitate. El a fost acuzat că s-a ocupat, printre altele, cu „filatul” lui Mircea Dinescu şi a lui Stelian Tănase.

După Revoluţie, Neţoiu s-a orientat spre lumea afacerilor, reuşind să dacă bani după nişte ponturi la care nu a avut acces oricine.

A deţinut clubul Univ. Craiova, iar apoi a fost acţionar la Dinamo. Este cunoscut ca un jucător împătimit de table, mizând adesea sume importante în disputele cu Gigi Becali, Dumitru Dragomir sau Ioan Becali.

A fost cuplat şi cu Dana Săvuică

Primul scandal sexual în care a fost implicat Gigi Neţoiu s-a petrecut în 2003. El a fost bănuit la vremea respectivă că are o relaţie cu Dana Săvuică. Neţoiu şi Săvuică se întâlneau regulat la un apartament al omului de afaceri, unde intrau separat.Legătura s-a stins brusc după ce a „răsuflat” în presă, ambii pozând atunci în familişti convinşi.

click

Adauga un comentariu

*