Adrian Mititelu şi Marian Iancu suspendaţi şase luni

Finanţatorul clubului „U” Craiova, Adrian Mititelu, şi preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, au fost suspendaţi şase luni, de catre Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), şi amendaţi cu cate 150.000 de lei pentru declaraţiile jignitoare la adresa preşedintelui şi conducerii Federaţiei Romane de Fotbal (FRF). Comisia de Disciplina a LPF a amanat ratificarea sancţiunii disciplinare in cazul jucatorului polonez al echipei Steaua, Rafal Grzelak, pe motiv ca jucatorul nu avea un translator oficial. Cazul se va judeca la 17 martie. Aceeaşi comisie a ratificat sancţiunile disciplinare impotriva jucatorilor australieni ai echipei Universitatea Craiova, Joshua Rose şi Josh Mitchell.
Comisia de Disciplina a LPF i-a mai sancţionat cu cate o etapa de suspendare şi amenzi de 740 de lei pe jucatorii Gabi Mureşan (CFR Cluj), Cristian Todea (Gaz Metan) şi Ştefan Barboianu („U” Craiova), pentru eliminarile din etapa a XX-a.
FC Vaslui a fost sancţionata cu o penalitate financiara de 910 de lei, pentru comportament neregulamentar la meciul cu FC Braşov.

Adauga un comentariu

*