Adrian Nastase, reconfirmat preşedinte al Consiliului Naţional al PSD

Adrian Nastase a fost reconfirmat, joi, la şefia Consiliului Naţional al PSD, el obţinand, la numararea a peste 90% din voturi, mai mult de jumatate dintre acestea.
Preşedinţia CN a fost disputata de actualul deţinator ale acestei funcţii, Adrian Nastase şi de edilul Iaşiului Gheorghe Nichita, vicepreşedintele formaţiunii. Lupta pentru pastrarea scaunului nu a fost una uşoara. Nichita a beneficiat de sprijinul liderilor de filiale din zona Oltenia, dar şi de susţinerea liderului PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a celui de Braşov, Constantin Niţa, a primarului Constanţei, Radu Mazare şi chiar al socrului lui Victor Ponta, liderul PSD de Timiş, Ilie Sarbu.
La inchiderea editiei, Adrian Nastase conducea cu 390 de voturi la 201 in faţa contracandidatului sau, Gheorghe Nichita, susţin surse social-democrate, dupa ce in timpul numaratorii parţiale avansul era de 408 la 219. Potrivit surselor citate, mai erau doar puţin peste 20 de voturi de numarat, insuficient pentru a mai schimba cumva deznodamantul acestei curse. Din cei 743 de delegaţi la Consiliul Naţional, in sala, la inceperea votului, se mai aflau, potrivit unor estimari ale liderilor PSD, in jur de 650 de delegaţi.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la Consiliul Naţional, ca ii va da votul lui Adrian Nastase in competiţia pentru preşedinţia Consiliului.
Deputatul Adrian Nastase, candidat la preşedinţia Consiliului Naţional al PSD, a propus, joi, in faţa delegaţilor, transformarea uneia din reuniunile CN intr-o Convenţie anuala care sa dezbata ideologia partidului.

Comentarii

  1. DACA L-AU ALES PE NASTASE,…S-AU REFORMAT proFUND !!!!!

Adauga un comentariu

*