Aerobic pe arcuri la sala Arena Fitness Club

Sebestyén Kinga, promotoarea unuia din cele mai moderne stiluri de aerobic, Kangoo Jumps, a fost prezenta vineri la sala Arena Fitness Club din Bacau, incepand cu ora 18.00.
mall-poza.jpg“De c-and am inaugurat aceasta sala am facut tot posibilul ca sa aducem cat mai multe VIP-uri in domeniu, instructori recunoscuti international. Astazi avem pentru prima oara in Moldova un astfel de instructor. Deocamdata ea are statut de invitat urmand ca ulterior, noi sa perfectam un sistem de colaborare permanent si in exclusivitate la noi la Arena”, a declarat Gabriel Lupu, coordonator al salii Arena Fitnes Club. ”Noi pregatim surprize din luna in luna. Vom avea tot felul de invitati. Cat de curand va veni la noi unul dintre primii zece instructori fitness din Europa. Apoi vom incerca sa aducem pe altcineva de dincolo de ocean. Vrem permanent ca toate formele noi de fitness si aerobic sa fie la noi”, a mai adaugat Gabriel Lupu.
Denumirea de Kangoo Jumps vine, de fapt, de la numele unor perechi de ghete prevazute cu arcuri si benzi de intindere. Arata exact ca niste role, numai ca in loc de roti exista, aplicate pe fiecare gheata in parte, arcuri eliptice. Denumirea nu este data unei tehnici anume – fiindca nu presupune exercitii specifice – ci le imbina pe cele deja existente: de aerobic, tae-bo si jogging. (O.F)

Comentarii

  1. e altceva in domeniu. Si organizarea si atmosfera de la sala, au fost super. Felicitari organizatorilor !

Adauga un comentariu

*