Episodul Tolea – Magda si jurnalistii

tolea.jpgCancan: Tolea a atacat doi jurnalişti din Timişoara care veniseră să îi pună câteva întrebări în timp ce era la o întâlnire cu Magda Ciumac, fosta lui soţie şi fiul lui Sasha.Sportivul a fost enervat că presa a venit la prima lui întâlnire după ce acesta a ieşit din închisoare. „Îmi pare rău că am avut acea ieşire de faţă cu Sasha”, a spus Tolea Ciumac, la Acces Direct.

Magda Ciumac a spus că nu o să îl mai lase pe Tolea să se apropie de copilul lui deoarece l-a speriat foarte rău şi acum este în stare de şoc.

„Sasha e în stare de şoc. Tolea a luat cuţitul de pe masă şi l-a speriat pe Sasha. O să îl ia pe Sasha doar peste cadavrul meu pentru că l-a jignit în ultimul hal.”, a spus Magda Ciumac, la Antena 1.

Comentarii

  1. PATRASCU DANUT a zis:

    Am urmarit scenele de la televizor, cu privire la intilnirea D-lui Tolea cu D-na Magda. Am ajuns la concluzia ca, D-na Magda a mai invatat cite ceva, umblind pe salile studiourilor de televiziune. Nu tin cu nimeni si nici nu pot argumenta cu tarie a cui a fost gresala acelui scandal provocat la Timisoara. Dar cred, ca, toata actiunea cu ziaristii si cameramanii televiziuni, au fost puse la cale de D-na Magda. Ca alte persoane in afara anturajului familiar nu ar fi stiut cu atita exzactitate, ZIUA si ORA de intilnire dintre cei doi. D-na Magda a facut aceasta scena deoarece stia cu buna stiinta ca D-nul Tolea, ar fi cerut prin instanta sa-i dea copilul. Acum are un atuu in plus (D-na Magda) fata de D-nul Tolea, in fata Instantei, impotriva cereri de recuperare a copilului de la D-na Magda. Nu este frumos, cea ce a facut D-na Magda, de aceea o condamn ca nu merita sa fie o mama, pentru copil. D-nul Tolea a gresit fata de copil, dar daca eram eu in cazul lui tot la fel ca poate procedam. Sunt casatorit, am 6 copii si stiu ce inseamna sa umbli pentrupropriul tau copil. Sper ca Legea, sa-si dea seama de lucratura facuta de D-na Magda si sa o penalizeze – cum se spune la noi – DUPA FAPTA SI RASPLATA. Iar cei de la Antena 1, daca sunt domni si tin cu adevarat lasinceritate, sa declare pe post cu adevarat faptele petrecute si sa-si ceara scuze in public de acest eveniment nedorit. Cu respect Patrascu Danut – Bacau.

  2. Adela Popp a zis:

    Domnule Danutz , nu tzii cu nimeni si totusi tzii !!! Ce tata este acest puscarias , bataus si ”asa mai departe …”? Si-apoi totzi dar mai ales toate care o tot ”’caracterizeaza ”’ pe Magda prin ce ii sunt superiori / superioare ??? E tare usor sa ”’slobozi ”’ venin …. Dupa ultima manifestare a lui tolea ( paharul ”’indreptat ”’catre ziatisti) ,mai poate vorbi cineva de tolea – tatal ?? Dar figura lui de criminal , ce va spune ??? Ati avea curaj sa locuiti cu el ??

Adauga un comentariu

*