Seism de 9 grade in PNL: Berca la PDL

Ceea ce Observator de Bacau semnalase inaintea Congresului PNL, pare sa se confirme in aceste zile. Senatorul Gabriel Berca si deputatul Mihai Banu ar fi trecut cu catel si purcel la PDL. Pentru bagajele celor doi, umplute se pare cu minim zece primari liberali, lui Berca i s-a propus functia de presedinte interimar al organizatiei bacauane democrat-liberala. Mutarea i-a luat prin surprindere atat pe cei de la PDL, cat si pe liberalii bacauani. Romeo Stavarache, presedintele PNL Bacau confirma ca a auzit despre tradarea lui Berca si a lui Banu.  In cursul zilei de joi, primarii liberali au fost ‘convocati’ de cei doi parlamentari PNL la o intalnire cu ministrul Elena Udrea. Cu acest prilej, fiecarui primar ar fi trebuit sa i se propuna sume de bani care sa le fie allocate direct de la Guvern, cu ocolirea Consiliului Judetean.  Momeala i-a incantat pe mai multi edili, nemultumiti de alocarile pe buget de la CJ.

Romeo Stavarache: “Tradeaza? E vointa lui!”

„Am auzit si eu ceva despre plecarea lui Berca spre PDL. Cica a convocat azi (n.r.- joi, 18 martie) o intalnire cu mai multi primari de la PDL. Nu stiu nici ora si nici locatia intalnirii. Nici nu ma intereseaza. Raman la ideea ca fiecare om politic cum isi asterne, asa doarme. Imi pare rau ca nu am stiut de la bun inceput caracterul lui. Acum pleaca si tradeaza?! E vointa sa! O respect!”, a declarat Romeo Stavarache (PNL), primarul municipiului Bacau.

Gabriel Berca: “Acum doar imi vine… sa rad”

„Singurul meu raspuns este rasul. Acum imi vine sa rad. Cand am sa fiu serios am sa vorbesc. Acum doar rad! Oricum, voi avea cat de curand o intalnire tete-a-tete  cu Crin Antonescu, cu privire la strategia partidului. Sincer, dupa congres, eu, personal n-am inteles nimic nimic din strategia partidului”, a declarat senatorul PNL Gabriel Berca, vizibil iritat de intrebarile reporterului.

Gheorghe Stefan: “ E o achizitie buna”

„Am auzit si eu ca Berca va veni la noi in partid. Este un om tanar, o achizitie buna. Nu conteaza ca a fost un apropiat de-al primarului Stavarache si membru de marca PNL. Daca achieseaza la dorintele noastre este bine venit. Il asteptam!”, a declarat Gheorghe Stefan (PDL), primarul municipiului Piatra-Neamt.

Neculai Olaru: “Berca se pliaza pe ce asteptam noi de la viitoarele alegeri”

„Stiu despre ipoteza plecarii lui Berca din PNL si venirea sa la noi. Chiar el, la aceasta ora, analizeaza aceasta ipoteza, impreuna cu Mihai Banu. De fapt, toti parlamentarii care si-au manifestat dorinta de a pleca fie de la PNL, fie de la PSD catre noi, au fost primiti fara probleme. Berca este un om de notorietate, are performante, a facut impresie buna si ca prefect. Practic se pliaza pe ceea ce asteptam noi de la viitoarele alegeri: sa castigam Consiliul Judetean, Primaria Bacau si Primaria Onesti”, a declarat presedintele judetenei PDL, Neculai Olaru.

(Cristi Aioanei, Olimpia Filip)

Comentarii

  1. stavarache spui ca nu te intereseaza.Minti ca de obicei.Iti tremura poponetul.Este sfirsitul tau.Ai distrus o organizatie politica puternica.Nu uita,alaturi de Berca,Banu si 15 primari vor pleca si 5 consilieri judeteni si 3 locali municipali.Ai ramas doar cu limbricul de Palar si interlopul de Ciubotaru.Adio Primarie.

  2. din Bacau a zis:

    Dupa ce ai reusit sa-i fugaresti pe toti vechii liberali , iata ca te parasesc si o parte din vechii tai tovarasi , mai draga Stava ! Bine spune GIGI , ati ramas doi limbrici plus interlopii , fostii securisti(ca si tine) si cam atat !

  3. Popa Dorin a zis:

    pt. gigi: Oricum mai bine cu Stavarache decat cu Sechelariu.

  4. un fripturist

  5. Mai desteptrilor:viitorul este al liberalilor.pupati-o pe E U in gaoaza lui base

  6. Rusine domnul BERCA ESTI UN FRIPTURIS

  7. DA SA MAI…………………

  8. bai popa dorin a zis:

    din cauza unor imbecili ca tine bacaul moare pt ca alege doar intre stavarache si sekeleriu. mori

  9. DE CE NU LE IAU FUNCTIILE DE DEPUTATI SAU SENATORI CEI CARE SUNT FRPTURISTI?????

  10. RECTIFIC DE CE NU LE IAU FUNCTIILE DE DEPUTATI SAU SENATORI CELOR CARE FRIPTURISTI…..

  11. Cornel Ana a zis:

    Cred ca informatia nu este reala. Berca este viitorul pres. al Pnl si Stavarache incearca o diversiune. Nu puneti botu` E intoxicare.

  12. berca e un paduche.idem ca toti ce fug in alt ”hardau”

  13. Nu am nimic nici eu cu cel de langa dl Stavarache, vreau sa va relatez niste fenomene:inainte de a fi prefect, ce a fost?Daca nu gresesc , am inteles ca intreprinderea la care a lucrat a dat faliment si este un comentariu mai sus ca, cei care falimenteaza ajung si mai „sus”.Eu va pot spune un lucu:pe aceasta persoana am cam vazut_o in ultimul timp pe la diverse tv-ziuni.Se vede ca e oltean……!.Se aude ca mai are un coleg cu, care ar vrea sa debarce din partidul care i-a facut oameni.Voi urmari persoana respectiva si cu siguranta , daca este cea despre care se aude, vom avea ce comenta.Un lucru este cert: daca ati avut sau aveti „diverse”probleme, faceti tot posibilul si deveniti demnitari, aveti de castigat o pensie nesimtita, pe care o veti lua din bani cu „imprumuturii”, in tara nu stiu cine va mai cotiza ptr. voi. Din nou ptr. Cristi, felicitari baiatule…, esti tare in idei…..!

  14. Cornel Ana, mai verifica aspectele cu acest Berca, vom vedea si vom mai auzi. E o mare gafa a pnl-ului bacau cu Berca presedinte.Daca vrea partidul unic -duca-se in pdl=cu acest M B . cu tot, au falimentat destul, vorbarie!-curios cum de au iesit in aceste colegii: galeti. brichete, picxuri, zahar, faina , cizme, mici si… hai la vot!!!! Despre acest MB am sa va povestesc, ce procuror l-a scos din diferite belele…Sarateni, bacauani sa aveti zilele pana la SF. PASTE, binecuvantate!

  15. haiducul a zis:

    BERCA E UN MARE NENOROCIT SI O SCARBA DE OM!!!!!!!!!!!!! DUCA-SE LA PDL CA PENTRU PNL E UN VIERME SIFONAR CARE IL LINGEA TOT TIMPUL PE HREBENCIUC. ERA SIFONUL FOLOSIT DE HREBENCIUC!!!!!!!!!!!

  16. A plecat deoarece crinul ofilit s-a imputit !!Nu mai putea sa stea in acelasi partid cu un linge blide ca Antonescu .In timpul campaniei prezidentiale il facea cu ou si cu otet pe Prostanac dupa care in turul 2 il lingea pe prostanac in gaoaza ,doar prinde si el un os cu carnita de ros .Va dati seama daca iesea Prostanacul presedinte ce era in tara asta ??????? Analizati ultimile fapte din PSD ,cazul Catalin Voicu si realizati cine ne conducea alde Voicu mafiot notoriu (numai cand te uiti la fata lui vezi ce moaca de pervers are )Vanghelie ,Hrebenciuc Nastase etc toti mafiotii politici din PSD partidul care a facut Romaniei cel mai mare rau posibil atat pe plan politic cat si pe plan economic !! Toate privatizarile dubioase s-au facut cand PSD-ul era la putere .
    Bine ai facut domnule Berca ca ai plecat din PNL ,lasa-l pe domn Antonescu si mai ales pe dobitocul nostru de PRIMAR sa si-o suga intre ei ! Orasul arata ca dupa bombardament ,plin de gropi ,este plin de borfasi si tigani care sunt in stare sa-ti ia viata in plina zi pentru 10 lei !Asta nu stie decat sa faca naveta la Bucuresti si sa-l pupe pe Antonescu in posterior ! Fonduri pentru oras nu stie sa aduca ,investitori nici atat ,este cel mai jalnic primar !!Vai de steaua lui !!

  17. Cata dreptate are Mimi !!!! Acest primar ales de cetatenii orasului Bacau nu face nimic pentru acest oras ! Suntem satui de acest parvenit si mincinos !Mai bine si-ar da demisia din functia de primar si sa te muti la Bucuresti ca i-ti este mai drag acolo , a devenit mai mult pupincuristul lui Antonescu !Stai domnule acolo si fa-ti meseria de vicepresedinte de partid ,lasa-ne in pace ,sa alegem alt primar care se ocupa de oras .Orasul arata intr-un hal fara hal ,plin de mizerie ,gropi,borfasi si tigani la tot pasul .Nu meriti domnule Stavarache sa fi PRIMAR !!!!!!!!! ESTI O RUSINE DE PRIMAR !

  18. concuzia? niste HAIMANALE POLITICE!

  19. Berca persoana de caracter?
    Oare nu despre el se soptea pe la colturi ca ar fi fost cel ce l-a dat in „gat” pe Ardeleanu , chiar daca acesta cotizase cu 100.000 E. Si multe, multe altele.
    O fi rautate?. Nu stiu, dar un lucru stiu sigur, politica e o c… , asa se spune si cei care sunt in ea ???

Adauga un comentariu

*