Doi bacauani retinuti pentru furturi de masini!

Doi tineri din Bacau, suspectaţi ca au vandut o maşina unui barbat, apoi i-au sustras-o, au fost prinşi de poliţişti şi reţinuţi. Din cercetari a rezultat ca cei doi sunt suspecţii unui alt furt auto, comis in Suceava.

Miercuri, 24 martie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui i-au identificat, in municipiul Bacau, pe  Dumitru R., de 24 de ani, şi Razvan P., de 17 ani, ambii domiciliaţi in Bacau. Aceştia, in luna februarie a acestui an, au vandut unui barbat din municipiul Vaslui un autoturism, pastrand insa, una dintre cheile maşinii. Ulterior, doi tineri, s-au deplasat in Vaslui şi, folosindu-se de cheia pe care au pastrat-o, au sustras autoturismul care se afla parcat.

Dupa savarşirea furtului, s-au deplasat la Roman, judeţul Neamţ, unde au lasat autoturismul, iar dupa o perioada de timp l-au revandut unui alt barbat din municipiul Botoşani.

Extinzandu-se cercetarile, poliţiştii au stabilit ca tinerii sunt principalii suspecţi de savarşirea unei alte infracţiuni de furt. In noaptea de 21 spre 22 martie, aceştia au sustras un alt autoturism din municipiul Suceava, pe care l-au vandut ulterior in municipiul Roman, din judeţul Neamţ. Dumitru R. şi Razvan P. au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar joi, 25 martie, au fost prezentaţi in faţa instanţei cu propunerea de arestare preventiva.

Comentarii

  1. John Doe a zis:

    Am citit multa presa la viata mea. Presa adevarata, adica ziare din Vest. Nu pe internet, ci direct. In fine, ce conteaza este faptul ca nicaieri, in presa adevarata despre care spuneam, nu am vazut stiri despre infractiuni soldate cu arestari, unde cei arestati sa nu fie complet identificati. Ce pana mea inseamna RAZVAN P ?! De ce nu este publicat tot numele ? Am lucrat si in presa romaneasca, nu exista nicaieri vreo lege care sa interzica sau sa pedepseasca ziarul unde se publica numele complet al infractorului. Al suspectului, daca vreti. Dar se publica numele. Chestia cu „vai, ne da in judecata ca i-am stirbit imaginea” este o tampenie absoluta. Una la mana ca se intampla asa ceva intr-un caz din o mie. A doua la mana este ca daca tu, ca ziar, te prezinti cu un avocat cat de cat destept si prezinti corect cazul, niciun judecator nu poate sa dea castig de cauza reclamantului care, chipurile, dupa ce ca pleaca la puscarie, vrea sa nu stie lumea ce tampenii a comis. Aveti si voi un pic de coaie, ce pana mea. Si ma refer aici la redsef, nu la redactori. Stiu ca redactorii nu au curaj, din cauza ca asa e prea romaneasca, sta in patru labe in fatza sefilor. Asa ca sefilor, ia lasati naibii naravul asta sinistru si bagati acolo date complete. Subiectul acesta putea sa fie tratat, de altfel, cu mult mai multa seriozitate, mai ales ca este vorba despre un minor.

Adauga un comentariu

*