Un raspuns care releva multe nereguli

Strong Team s-a retras din campionat!

Am aflat si raspunsul, pentru cititorii ziarului nostru. El a fost dat chiar de componentii fostei echipe STRONG TEAM, “Echipa Strong Team s-a retras din Campionatul de minifotbal Liga Bergenbier din mai multe motive”. Si iata care sunt aceste motive care, din pacate, dezvaluie foarte multe neregulii care, suntem siguri, vor atrage si atentia organelor abilitate, daca ele se confirma.

Organizarea campionatului a lasat de dorit

“Nu exista medic, desi, la prima editie a fost si plateam aceeasi taxa, 200 ron inscrierea+75ron/meci. Nu se face niciun minim de investitie de la an la an. Terenul din ce in ce mai slab calitativ, nu sunt puse la dispozitie macar doua mingi la fel pentru sustinerea meciurilor. Nu se fac programari ale meciurilor intr-un mod organizat, la prima editie se faceau. Nu se fac sedinte dupa incheierea etapei si judecarea cartonaselor primite de jucatori, suspendari daca este cazul, si modul de arbitraj. La prima editie se faceau. Apoi, monopolul care a fost pus pe arbitraj de Gheorghe Popa. Lipsa unei Comisii de Organizare si a unei Comisii de Disciplina, asa cum cere regulamentul. Campioana este desemnata dupa jucarea campionatului tur-retur, plus un play-off (niste bani in plus castigati de organizatori). Taxa de inscriere 200 Ron, taxa/meci 75 ron/echipa, contestatie 30 Ron, cartonas galben 10 Ron, cartonas rosu 30 Ron, inscriere jucator nou 10 Ron. Nu se elibereaza nicio chitanta sau factura pe nicio taxa!

Atitudinea organizatorilor fataa de echipa Strong Team

Dupa meciul cu echipa Nevila Onesti, in care un jucator al echipei STRONG TEAM  fost suspendat o perioada pe care nu o stiam, deoarece organizatorii nu au fost in stare ca in decurs de o saptamana sa ia o decizie in aceasta privinta, delegatii echipei STRONG TEAM au cerut organizatorilor sa comunice numarul de etape de suspendare a jucatorului, iar meciurile pe care le va mai sustine echipa sa nu mai fie arbitrate de Gheorghe Popa, deoarece acesta arbitra de parca  avea ceva personal cu unii dintre jucaatorii echipei noastre. Echipa Strong Team a sustinut meciul cu echipa Nordului, care a fost programat telefonic in cursul saptamanii precedente meciului, retinand faptul ca delegatii echipei Strong erau prezenti la teren in vederea clarificarii suspendarii jucatorului respectiv si programarii meciului cu echipa din cartierul Nord. Abia dupa meciul cu echipa Nordului ne-au fost transmise etapele de suspendare ale jucatorului, 5 la numar, fara nicio justificare, iar pe arbitrul meciului Nevila Onesti-Strong Team, Gheorghe Popa, nu l-a intrebat nimeni nimic pentru viciere de rezultat. Strong Team nu s-a prezentat la programarea meciurilor pentru etapa viitoare pe care o avea de sustinut in compania echipei Metorex si totusi meciul a fost programat de catre organizatori, impreuna cu delegatul echipei Metrorex, fara a contacta echipa Strong Team. Strong Team nu s-a prezentat la meci in semn de protest fata de atitudinea organizatorilor si pentru ca nu se judeca dupa acelasi regulament situatia diferitelor echipe. Desi trebuia sa treaca 3 etape de neprezentare pentru ca o echipa sa fie exclusa din campionat, organizatorii au inlocuit echipa Strong Team cu echipa Zimbrului, numai dupa o etapa de neprezentare, ceea ce denota ca acest campionat este sustinut numai pentru a obtine rezultate financiare bune din punctul de vedere al organizatorilor. Asteptam si noi, echipa STRONG TEAM, niste explicatii din partea organizatorilor, de fapt din partea domnului Burleanu Gheorghe, el  avand mai multe functii manager, organizator, medic si casier, el taie si spanzura pe acolo. Oare societatea care patroneaza acest campionat, cel putin asa ni se spune, Bergenbier, cunoaste in ce fel de afaceri este implicat numele ei si ca i se pateaza reputatia?”

Componentii echipei Strong Team

PS. Am incercat sa discutam cu reprezentatul Bergenbier SA la Bacau, cu Mircea Filimon. Acesta ne-a dat cu flit, mai pe romaneste, trimitandu-ne la Bucuresti, de parca cei de acolo stiu ce se petrece la Bacau! Am vrut doar sa-i aducem la cunostinta doar faptul ca, sub tutela acestei firme de prestigiu, se petrec niste ciudatenii care nu fac altceva decat sa-i pateze reputatia. Am luat legatura cu cei de la Bucuresti. Ne-au promis ca vor face cercetari.

Comentarii

  1. Nu se va intampla nimic , deoarece presedintele Federatiei Romane de Minifotbal este Razvan Burleanu , nimeni altul decat baiatul domnului Gheorghe Burleanu.
    Ar trebui ca baiatul sa il ia la intrebari pe taica-su.
    SANATATE LA NEAMURI!!!!!

Adauga un comentariu

*