CRBL şi-a botezat fetiţa în secret

Alessia Ecaterina a fost creştinată duminică, la Biserica Sf. Ecaterina, din Bucureşti

Emoţionaţi până la lacrimi, CRBL şi soţia lui, Elena, au creştinat-o pe Alessia Ecaterina duminică după-amiază. Ceremonia s-a desfăşurat în compania celor mai apropiaţi prieteni, iar micuţa a plâns pe tot parcursul slujbei, care a durat mai bine de o oră şi jumătate.

CRBL şi-a dorit o ceremonie restrânsă pentru botezul fiicei sale, Alessia Ecaterina, astfel că cei mai apropiaţi prieteni ai familiei au fost „convocaţi” prin sms la slujba de creştinare.

Ceremonia a avut loc duminică, la ora 12.00, la Biserica Sf. Ecaterina de pe strada cu acelaşi nume, acesta fiind cel mai emoţionant eveniment din viaţa lui CRBL.

Micuţa în vârstă de două luni şi jumătate a plâns aproape neîncetat, mama şi naşa făcând eforturi disperate de a o linişti.

După terminarea slujbei, celor doi părinţi le-au dispărut ca prin minune emoţiile: „Acum ne-am revenit. Nu ştim dacă Alessia va deveni dansatoare sau cântăreaţă. Oricum, va învăţa atât limba română, cât şi rusa, căci mama ei este din Chişinău”, a mărturisit CRBL, în stilu-i umoristic, imediat după terminarea slujbei.

Continuarea aici (CLICK.RO)

Adauga un comentariu

*