Impresarul Radu Groza i-a furat numele Annei Lesko!

Un nou scandal sta sa izbucneasca in showbizul autohton. Anna Lesko a rupt-o definitiv cu impresarul ei dupa ce a aflat ca acesta și-a insușit numele ei de scena, fara macar sa o anunte. Mai mult, el ii datoreaza bani grei, pentru care artista l-a dat in judecata in urma cu câteva luni.

Anna Lesko și Radu Groza nu mai formeaza un cuplu profesional inca de acum jumatate de an. Tensiunea din relatia lor a aparut in primavara, pe motiv ca artista nu mai primise bani pe concerte de luni bune și și-a cerut drepturile, insa nu a fost remunerata. Mai mult, potrivit surselor noastre, nemultumita de serviciile impresarului, Anna a decis sa-i scada comisionul, așa ca el nu și-a mai dat interesul sa-i faca rost de contracte. Și cum banul e ochiul Diavolului, iar Groza ii datora Annei peste 30.000 de euro, acum aproximativ șase luni, intre cei doi a rabufnit un scandal-monstru. Impresarul a aruncat vorbe grele, pe care cântareata le-a pus la inima și, astfel, Lesko a incetat sa mai creada intr-o colaborare corecta cu Radu Groza. Deși l-a somat de nenumarate ori dupa ruptura sa-i dea banii, acesta nu a facut-o. in consecinta, in iunie, artista l-a dat in judecata pentru a-și recupera cei peste 30.000 de euro. La acel moment, avocatii lui Groza au incercat sa faca o intelegere pentru plata eșalonata a sumei pâna in decembrie, insa nici in ziua de azi Anna nu a vazut vreun leu. Lovitura sub centura a venit abia acum trei zile. Avocatul artistei a descoperit ca Groza a inregistrat la OSIM numele „Anna Lesko” pe firma lui, inca din vara lui 2009, vaduvind-o de dreptul de a-l folosi pe scena din momentul in care va rupe contractul cu el, lucru care, de altfel, s-a și intâmplat.

„Imi voi recupera ce este al meu”
„Problemele au aparut de la bani, motiv pentru care am și inaintat, prin avocata mea, un proces care se afla pe rol. in urma cu doua zile insa, acesta m-a inștiintat ca el mi-a inregistrat numele la OSIM. Asta a fost prea de tot. Ma simt dezradacinata, ranita și furata și nu inteleg cum a putut acest om sa-și insușeasca ce nu ii apartine și inseamna aproape totul pentru mine. Mi-a luat numele și vrea sa ma distruga. Sunt profund dezamagita și tin sa il anunt ca eu nu numai ca imi voi recupera ce este al meu, dar voi continua sa cânt pentru ca mie chiar imi place ce fac. Am avut incredere in acest om, l-am admirat și stimat pentru ceea ce credeam ca face pentru mine. il consideram, mai presus de toate, un bun prieten. M-a dezamagit profund”, ne-a declarat Anna Lesko, care in prezent poate fi contactata pentru eventualele spectacole la adresa impresari@yahoo.com sau nedelcuflorin2010@yahoo.com .

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*