Bataie cu poliţiştii pentru că nu-l lăsau să-şi cumpere droguri

Un tânăr din Bacău a fost suprins de camerele video în timp ce se certa cu doi poliţişti care nu-l lăsau să-şi cumpere etnobotanice de la un magazin din localitate.Filmuleţul postat pe Youtube îl prezintă pe tânăr care începe să se ia la harţă cu doi oameni ai legii, care nu îi permit să-şi cumpere substanţe halucinogene da le un „magazin de vise”.

În apărarea tânărului sare însă vânzătorul magazinului care le explică foarte revoltat poliţiştilor ca „fac abuz de putere”.

„De ce nu-i lăsaţi să cumpere? Nu aveţi dreptul să staţi în faţă, aici! Am sunat avocata şi a zis că nu aveţi voi să staţi aici! A zis că vine acum avocata!”

Comentarii

  1. un bacauan a zis:

    Cat de idioti pot fi unii oameni sa le bage bani cu gramada in buzunarele unor indivizi fara scrupule?
    S-a facut atata publicitate privin nocivitatea acestor substante si nu inteleg nimic unii. Nu cred ca ne meritam locul in Univers. Nu ar fi de mirare daca Universul s-ar descotorosi de specia umana inainte de a se raspandi in Univers.

  2. un cetatean a zis:

    Opriti ucigasii de copii! Vai de mama noastra! Se pare ca nici legea nu mai e de bun simt, daca avocatii sustin infractionalitatea (vezi art.!)…

Adauga un comentariu

*