Politia va avea din martie un sistem national de raportare a incidentelor

 

Seful Politiei, Liviu Popa, a anuntat, sambata, la Oradea, ca din luna martie a anului viitor va deveni functional Sistemul National de Raportare a Incidentelor, in care vor fi introduse informatii despre evenimente din toata tara la care intervine politia.

„Este un proiect la care in momentul de fata lucram, este in faza de implementare si ne dorim sa devina functional din martie 2012. Fiecare politist va putea sa introduca date despre activitatea sa din ultimele 24 de ore, date care vor fi colectate pe un server de la Bucuresti si practic astfel vor fi introduse informatii despre toate evenimentele din tara”, a precizat seful IGPR, chestorul Liviu Popa.
Potrivit initiatorilor, obiectivul acestui proiect este crearea avantajului decizional la nivelele operationale descentralizate ale serviciului public politienesc prin dezvoltarea cunoasterii, implementarea unui management al performantei si crearea unor instrumente moderne de tactica politieneasca.
Sefii inspectoratelor judetene de politie din intreaga tara s-au intalnit, sambata, la Oradea cu ministrul de Interne Traian Igas si cu seful Inspectoratului General al Politiei Romane, chestorul Liviu Popa.

Adauga un comentariu

*