CEAI DE SUNĂTOARE. Băutura are proprietăţi sedative, antiseptice, astringente, antiinflamatoare, vasodilatatoare şi cicatrizante. Însă cea mai populară proprietate terapeutică a acestei plante rămâne cea de antidepresiv.
CEAI DE SUNĂTOARE. Băutura ameliorează starea de spirit şi îmbunătăţeşte calitatea somnului. Medicii spun că CEAIUL DE SUNĂTOARE ajută şi la purificarea pielii, precum şi la tratarea gastritelor sau a ulcerelor gastrice, luând câte o lingură de CEAI DE SUNĂTOARE pe stomacul gol dimineaţa şi seara.
Mai jos, puteţi regăsi trei motive pentru care să bei CEAI DE SUNĂTOARE.
● CEAIUL DE SUNĂTOARE are proprietăţi antivirale şi antibiotice care ajută la ameliorarea congestiei şi tusei. Băutura este ideală pentru tratarea unor probleme precum sinuzită, răceală sau bronşită. Pentru a trata aceste afecţiuni este indicat să bei câte o cană de CEAI DE SUNĂTAORE după micul dejun şi cină.
● CEAIUL DE SUNĂTOARE este recomandat şi în tratarea mahmurelii, dar şi a alcolismului, pentru că conţine hiperforina, o substanţă activă care ajută la eliminarea alcoolului mai repede din organism. Pentru a combate alcoolismul, este recomandat să beţi câte o cană de ceai după micul dejun şi cină, timp de 4 – 6 săptămâni.
● CEAIUL DE SUNĂTOARE combate depresia. Pentru ca efectul să fie cel dorit beţi înfiecare seară o ceaşcă de CEAI DE SUNĂTOARE.
www.gandul.info