Hamburgeri „home-made”

Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 10 minute
Gata în: 20 minute
Dificultate: Foarte ușorIngrediente compozitie:

1. 400 gr carne de vita tocata
2. 100 gr ceapa
3. 2 oua
4. putin ulei
5. patrunjel
6. sare, piper, boia dulce

Hamburgeri:

1. 4 chifle
2. 2 rosii feliate
3. 4 felii de salata
4. optional ketchup, cascaval ras

Preparare: Ceapa o tai marunt si o calesti in putin ulei. Separat amesteci carnea tocata cu ouale, cu patrunjelul tocat si cu ceapa calita. Condimentezi dupa gust si formezi chiftelele pe care apoi le pui pe gratarul incins pentru aprox. 10 min. Le poti lasa mai mult sau mai putin in functie de cat de „in sange” le doresti. Tai chiflele pe jumate si alcatuiesti fiecare hamburger cu ingredientele de mai sus. Pofta buna!

sursa: http://www.petitchef.ro

Adauga un comentariu

*