Cum preparam limonada ideala

Stim cu toti ca lamaile sunt bogate in vitamina C si sunt foarte sanatoase, astazi invatam cum sa facem cea mai delicioasa limonada.media_143672657631704900
Stoarce toata zeama din lamai. Stim un truc simplu pentru a obtine tot sucul din lamai. Incalzeste-le in microunde timp de 20-30 de secunde. Daca nu vrei sa le pui in microunde, poti pune lamaile pe blatul din bucatarie si le poti presa cu podul palmei pentru ca apoi sa storci tot sucul din ele.
Invata sa alegi lamaile bune. Asigura-te ca au o nuanta medie de galben, fara pete verzi sau maro. Alege-le pe cele care nu au pete de mucegai sau urme de la cazaturi. Atunci cand tii o lamaie in mana aceasta trebuie sa fie greoaie. Astfel, te vei asigur ca are si suc din plin.
Prepara un sirop. In general, limonada se pregateste cu apa rece amestecata de zahar. De aceasta data, poti face lucrurile putin altfel. Pregateste un sirop din zahar si apa si adauga-l in limonada pentru un plus de gust. In siropul pregatit poti pune frunze de menta, fructe, vanilie sau orice alte arome iti sunt tie pe plac.
Nu uita ca gheata se topeste. De cele mai multe ori, dupa ce pregatim limonada o umplem cu gheata si uitam ca aceasta se topeste si o dilueaza pana ramane fara gust. Nu uita sa adaugi mai putina apa daca pui multe cuburi de gheata in limonada ta.
Estetica este importanta! Decoreaza paharele cu frunze de menta, bucati de capsuna, piersica sau orice altceva iti trece prin cap. Important este sa adaugi un plus de culoare si sa creezi contrast intre bautura si decor. Poti chiar sa presari putin zahar pe marginea paharului.

Adauga un comentariu

*