Piept de pui cu sos de mustar

Ingrediente

  • 2 linguri mustar,
  • 1 lingurita cimbru proaspat tocat marunt,
  • 120g smantana,
  • 60ml stoc de pui,
  • 1 catel de usturoi tocat marunt,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • afine ,
  • sare,
  • piper proaspat macinat,
  • 3-4 bucati de piept de pui fara os,
  • 1/2 lingurita salvie uscata.

Metoda de preparare
Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Asezoneaza ambele parti ale pieptului de pui cu sare si piper. Pune pieptul de pui in uleiul incins si gateste-l 5-6 minute pe fiecare parte.

Transfera-l pe un platou si acopera-l cu o folie ca sa se mentina cald.

Adauga usturoi in restul de ulei din tigaie si soteaza-l 10 secunde. Adauga aici stock-ul de pui, smantana, mustaryul, cimbrul si salvia si gateste-le amestecand constant 1-2 minute, pana se ingroasa sosul.

Serveste puiul cu acest sos deasupra si cu o alta garnitura.

Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro

Adauga un comentariu

*