Ingrediente
- 10 ciuperci potrivite
- 1 ceapa, 30 ml ulei
- 1 cartof fiert si pasat
- 150 gr spanac fiert si scurs
- sare si piper
Mod de preparare
Ciupercile se spala, se indeparteaza coditele si se ung cu ulei.
Se introduc in cuptor pe gratar , cu partea interioara in jos 5 min, apoi se intorc si se mai lasa inca 5 min. Putem alege si optiunea pentru tigaia grill.
Separat intr-o tigaie punem uleiul la incins , se adauga ceapa taiata marunt si lasam cca 2 min sa se caleasca.
Se adauga coditele de la ciuperci , taiate cubulete si amestecam.
Amestecam din cand in cand timp de 5 min.
Adaugam spanacul taiat marunt, cartoful pasat (are rol de legatura) , sare si piper dupa gust apoi amestecam.
Se umplu ciupercile , se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc la cuptor pentru 15 min.
Sursa: http://bucataria-romaneasca.ro