Brioşe cu morcovi şi portocală

Ingrediente

  • 175 grame zahăr brun
  • 2 ouă
  • 150 ml ulei
  • 175 grame făină
  • 3 linguriţe praf de copt
  • 2 linguriţe scorţişoară
  • coaja rasă de la o portocală
  • 200 grame morcovi raşi

Mod de preparare

Preîncălziţi cuptorul la 170 grade Celsius şi pregătiţi tava pentru brioşe.

Într-un bol, amestecaţi zahărul, ouăle şi uleiul pentru câteva minute. Adăugaţi făina, praful de copt, scorţişoara, urmate de coaja de portocală şi morcovul ras. Pentru un plus de aromă, puteţi adăuga şi puţină coajă de lămâie sau puţin suc de portocale.

Distribuiţi aluatul în forme şi puneţi tava în cuptor timp de 20-25 de minute. Lăsaţi-le la răcit înainte de a le servi.

Sursa: www.gustarte.ro

Adauga un comentariu

*