Ingrediente
- 2 linguri mustar,
- 1 lingurita cimbru proaspat tocat marunt,
- 120g smantana,
- 60ml stoc de pui,
- 1 catel de usturoi tocat marunt,
- 2 linguri ulei de masline,
- afine ,
- sare,
- piper proaspat macinat,
- 3-4 bucati de piept de pui fara os,
- 1/2 lingurita salvie uscata.
Metoda de preparare
Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Asezoneaza ambele parti ale pieptului de pui cu sare si piper. Pune pieptul de pui in uleiul incins si gateste-l 5-6 minute pe fiecare parte.
Transfera-l pe un platou si acopera-l cu o folie ca sa se mentina cald.
Adauga usturoi in restul de ulei din tigaie si soteaza-l 10 secunde. Adauga aici stock-ul de pui, smantana, mustaryul, cimbrul si salvia si gateste-le amestecand constant 1-2 minute, pana se ingroasa sosul.
Serveste puiul cu acest sos deasupra si cu o alta garnitura.
Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro