Ciuperci umplute cu spanac

ciuperci-umplute-spanacIngrediente

  • 10 ciuperci potrivite
  • 1 ceapa, 30 ml ulei
  • 1 cartof fiert si pasat
  • 150 gr spanac fiert si scurs
  • sare si piper

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se indeparteaza coditele si se ung cu ulei.

Se introduc in cuptor pe gratar , cu partea interioara in jos  5 min, apoi se intorc si se mai lasa inca 5  min.  Putem alege si optiunea pentru tigaia grill.

Separat intr-o tigaie punem uleiul la incins , se adauga ceapa taiata marunt si lasam cca 2 min sa se caleasca.

Se adauga coditele de la ciuperci , taiate cubulete si amestecam.

Amestecam din cand in cand timp de 5 min.

Adaugam spanacul taiat marunt, cartoful pasat (are rol de legatura) , sare si piper dupa gust apoi amestecam.

Se umplu ciupercile , se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc la cuptor pentru 15 min.

Sursa: http://bucataria-romaneasca.ro

Adauga un comentariu

*